Specialister i B2B-telemarketing. Med mere en 27 års erfaring med B2B-telemarekting, er Valeur A/S specialister i at åbne døren mellem virksomheder og potentielle kunder.

Telemarketing

Specialister i B2B-telemarketing

Som det europæiske markedet ser ud i dag, kan virksomheder ikke længere forvente, at kunderne selv ringer ind med en ordre. For at kunne gøre sig gældende på et marked er det derfor altafgørende, at din virksomhed selv er opsøgende.

Telemarketing og mødebooking består i at åbne døren mellem din virksomhed og en potentiel kunde – og med mere en 27 års erfaring er Valeur A/S specialister i at åbne døren mellem virksomheder og potentielle kunder på b2b markedet og i forskellige brancher og lande. Vi opererer bredt inden for telemarketing for at sikre et perfekt afsæt og en kontinuerlig succes for dig som kunde.

 

En strategisk tilgang til telemarketing

Når vi er i indledende dialog med en potentiel Valeur-kunde, oplever vi ofte, at kundens succeskriterie er antallet af møder. Men hos Valeur har vi en anden tilgang til telemarketing – en tilgang, der gør, at vi hellere bruger begrebet strategisk telemarketing. Denne tilgang gør, at vi ikke betegner vores medarbejdere som phonere eller lignende, men som specialiserede konsulenter i det opsøgende salgsarbejde, og som forstår at kommunikere jeres USP effektivt ud til markedet.

Valeur har et meget højt niveau sammenlignet med gængse telemarketingbureauer, og de er hurtige til at sætte sig ind i et område og medvirke til at udvikle strategi og salgsargumenter.” – E.ON.

Valeurs succeskriterie er derfor ikke, hvor mange møder vi arrangerer for dig, men hvad du får ud af de møder, vi arrangerer for dig og din virksomhed.

Værdien af modne medarbejdere

Vores medarbejdere har en gennemsnitsalder på 45 år og har stor erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør dem i stand til at sætte sig i dit sted og føre en dialog, der i sidste ende giver din virksomhed et dybdegående indblik i dit marked. Alle medarbejdere er dedikerede og tager ejerskab om deres opgaver, hvilket gør, at du kommer til at betragte dem som en del af din egen virksomhed. Vi mener, at erfarne og professionelle konsulenter er nøglen til en høj succesrate indenfor telemarketing, da det har en stor betydning for måden hvorpå din virksomheds budskab bliver leveret i dialogen med potentielle kunder.  

“Når vi valgte Valeur er det på grund af deres modne og kompetente konsulenter, der har mange års erfaring fra de brancher, de beskæftiger sig med. Det er vigtigt, når de ringer op på vores vegne. Valeurs folk sætter sig grundigt ind i tingene, og har den indlevelse, der gør, at kunderne ikke bliver skræmt væk.”Varo Specialmaskiner

 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med strategisk telemarketing.

Typer af telemarketing

Mødebooking

Din vej ind på markedet

Brancher

Vi kender din hjemmebane

Seminartilmeldinger

Få de rigtige deltagere med

International telemarketing

International telemarketing på B2B-markedet

E-mail permissions

Et nødvendigt gode

Salgsmateriale

Vi er din rådgivende partner

Hvad siger vores kunder?

GroupCare

“Samarbejdet med Kim fra Valeur forløb upåklageligt. Vi er meget glade for de møder, han har booket, og vi er glade for den forståelse, som han fra dag ét har vist for vores forretningsområde.”

Emil Hovøre Andersen, Seniorrådgiver
GroupCare

 

Specialister i B2B-telemarketing. Med mere en 27 års erfaring med B2B-telemarekting, er Valeur A/S specialister i at åbne døren mellem virksomheder og potentielle kunder.