Dybere ned i værdikæden

Den seneste tids udvikling i markedet viser en stadig større efterspørgsel på skræddersyede løsninger og salg ud over den danske grænse. En efterspørgsel, vi i Valeur A/S tilstræber at efterkomme i de kommende år overfor nye såvel som eksisterende kunder.

 

Specialiseringer for den enkelte kunde

I Valeur A/S ønsker vi, at kunderne anser os som en vigtig samarbejdspartner i deres salgsstyrke og kundeservice. Derfor arbejder vi nu frem imod at lægge et endnu større fokus på specialisering for den enkelte kunde.

2016 har vist, at Valeur A/S formår at skabe løsninger, hvor vi servicerer kunderne dybere ned i værdikæden. Løsninger, der har skabt stor værdi for vores eksisterende kunder bl.a. VARO, som vi hjalp med at trænge ind på det tyske marked, og E.ON, som vækstede 100 % tre år i træk.

 

Store visioner

I november måned tiltrådte Klaus Leffers som adm. direktør i Valeur A/S som et naturligt skridt efter at have været del af et glidende generationsskifte siden 2010.

Klaus Leffers startede i Valeur A/S som salgskonsulent i 2006 med en baggrund som markedsføringsøkonom med speciale i innovation. En baggrund Valeur A/S har haft stor glæde af i udviklingen af firmaets forretningsområder.

Fire år senere blev Klaus Leffers en del af ledelsen som salgs- og marketingschef og indgik i et partnerskab med Karin Valeur. I dag står Klaus Leffers nu i front som adm. direktør for familievirksomheden, der er vokset til 40 medarbejdere. Efter dette skift fortsætter Karin Valeur stadig som stifter og partner og er med i det daglige arbejde.

“Valeur A/S har været en meget stor del af vores familie. Vi har gennem årene fejret sejrene og drøftet udfordringerne ved middagsbordet. Personligt har jeg meget store visioner og drømme for, hvordan Valeur A/S kan videreudvikles. Vi har opbygget en stærk viden i firmaet om, hvorledes virksomheder skaber øget salg på det danske marked, men også internationalt.

Jeg glæder mig meget til at realisere det store potentiale, som Valeur A/S indeholder, sammen med vores hold af dygtige og engagerede medarbejdere. Kontinuiteten i Valeur A/S’ arbejde er afgørende for den stabile udvikling, og vi er derfor også glade for at kunne fejre 25 års jubilæum til august i 2017″, udtaler Klaus Leffers.

 

Har du brug for en strategisk sparringspartner, der kan skabe værdi for din virksomhed?