Mødebooking med Valeurs konsulenter

Mødebooking

Konvertér muligheder til konkrete møder

Mødebooking er en effektiv go-to-market taktik, når man som virksomhed har en konkret, aktuel og relevant agenda, man ønsker at gå i markedet med. Det kan være produktlanceringer, kampagner til et særligt segment, et fremstød i et geografisk fokusområde eller andre konkrete salgsindsatser. I de tilfælde tilbyder Valeur at opsøge markedet med henblik på at booke introduktions- og salgsmøder.

 

Mødebooking kræver erfaring og disciplin

Valeur har mere end 30 års historik med lige netop mødebooking, og selvom markedet og kundernes indstilling har forandret sig meget igennem tiden, så er erfaringen stadig nøglen til vores succes.

Udover selvfølgelig at besidde den rette spørgeteknik, så har vores Business Development Managers ofte en faglig baggrund, der er relevant for de kunder, de booker møder på vegne af. Det betyder, at de kan tale kundernes sprog – uanset om det handler om produktionsteknik, marketingydelser eller det moderne arbejdsmarked

Men erfaring er selvsagt ikke nok. Mødebooking kræver også en ekstrem disciplineret indsats. Faktisk kræver det i snit 18 opkald at komme igennem til et helt koldt lead. Det stiller store krav til sælgerens disciplin og tidsstyring, hvilket er et konstant fokusområde hos Valeur.

En fleksibel samarbejdspartner

I Valeur har vi kompetencerne til at hjælpe jer fra A-Z med mødebooking. Vi kan hjælpe med at identificere de rette segmenter og kontaktpersoner. Vi kan hjælpe med at tilpasse jeres budskab, så det får størst mulig effekt. Og når vi er i dialog med markedet, tilbyder vi naturligvis at arbejde direkte ind i jeres eksisterende CRM-system

Corona har flyttet en stor del af mødeaktiviteten online, hvilket har gjort det både nemmere og mere effektivt at indgå mødeaftaler. For at gøre processen endnu mere smidig arbejder vi ofte integreret i vores kunders kalendere for også at kunne booke mødetider på kort bane. 

For at kunne skabe mest mulig værdi for vores kunder, tror vi på en fleksibel samarbejdsmodel. Derfor tilpasser vi altid den konkrete proces og de specifikke ydelser til lige netop jeres situation og jeres krav til mødebooking.

Kontakt Stephen Hjortnæs på tlf. 53535380 eller på shj@valeur.dk for at høre mere.

 

Hvad siger vores kunder?

Cr8tek

"Vores samarbejde med Valeur og konsulenten har fungeret rigtig godt. Vi har en tæt dialog omkring, hvilke kunder der skal bookes møder hos. Vi har en tæt kommunikation igennem hele forløbet. Konsulenten er god til at sætte sig ind i, hvordan Cre8teks løsninger passer ind i forhold til den pågældende kunde. Jeg synes succesraten er stor."

Poul Dørup Olesen, adm. direktør
Cr8tek

 

Mødebooking der åbner nye døre for jeres virksomhed. Mødebooking er vejen til flere nye kvalitetsmøder. Vores konsulenter har den rette viden og brancheerfaring til, at give jeres salgsindsats et boost.