Ledelsen

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur.

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers.
Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden.

 

Rikke Røjgaard,
Partner og COO (Chief Operating Officer)

Som partner og en del af ledelsen er det Rikke Røjgaards ambition, at accelerere den forretningsudvikling, som har flyttet Valeur fra en klassisk telemarketing-virksomhed til et konsulenthus, der agerer som strategisk bindeled mellem virksomheder og deres markeder.

Rikke er en ambitiøs leder, der altid går forrest i bestræbelsen på at hele teamet lykkes. Hendes dedikation bidrager til, at Valeur konstant udvikler sig, og bliver dygtigere til at skabe nye forretningsmuligheder for kunderne.

 

Bestyrelsen

Michael Ejby arbejder i dag med strategisk og digital forretningsudvikling gennem aktivt bestyrelsesarbejde. Han har en baggrund som Senior Vice President i Salling Group, hvor han har siddet med ansvaret, først for forretningsudvikling, siden som direktør for e-Commerce.

Michael har også været partner i management-konsulenthuset Qvarts (idag Bain & Company) og Market Director i JYSK. Han er bestyrelsesformand/medlem af en række bestyrelser herunder bl.a. FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Michael skal understøtte Valeurs fortsatte vækst inden for international kundeservice,  e-Commerce og opsøgende salg. 

Bestyrelsesformand siden 1. oktober, 2020

Kristoffer Okkels arbejder som marketingdirektør og trendspecialist hos IMPACT, der med cirka 250 medarbejdere er Nordens førende konsulenthus med fokus på eCommerce. Han driver et tværfagligt marketingteam og sidder desuden i IMPACT’s kommercielle ledergruppe.

Kristoffer har tidligere arbejdet som direktør for marketing og forretningsudvikling hos det skandinaviske konsulenthus Creuna, hvor han også drev digitale projekter for kunder som Arla, Solar, Grundfos og Bestseller.

Endelig har Kristoffer erfaring som digital chef hos kommunikationsbureauet Datagraf (nu en del af Aller Media) og som kommerciel ansvarlig hos trend-bureauet Innovation Lab.

Bestyrelsesmedlem siden 15. marts, 2019

Rikke Røjgaard, partner og COO, kom til Valeur, i 2017, fra en stilling som salgschef i Bisnode/NN Markedsdata. Lige siden har hun styrket Valeurs løbende kundedialog og løftet virksomhedens kompetencer. 

Rikke arbejder for at Valeur skal være Danmarks bedste leverandør på markedet for telemarketingydelser, kunderservice og e-Commerce gennem mange års erfaring, professionnalisme og engagement. 

Det er Rikkes og resten af holdets ambition, at virksomheder skal tænke på Valeur, når der skal vælges ekstern samarbejdspartner inden for vores kerneområder, men også er det naturlige førstevalg for de mest kvalificerede medarbejdere.

Bestyrelsesmedlem siden 1. oktober, 2018

Klaus Valeur Leffers, er Adm. direktør og Partner.  Han har været en del af Valeur siden 2011 og overtog i 2016 direktør titlen fra Karin Valeur.

Valeur har igennem de seneste 28 år skabt værdi for eksisterende og potentielle kunder, lige fra B2B- virksomheder til det offentlige. Valeur Customer Service, er også en del af Valeur.
I Custom Service varetager vi kundeservice på tværs af grænser, sprog og platforme, og giver dine kunder en professionel og personlig service.

Bestyrelsesmedlem siden 30. november, 2016