Karriere hos valeur.

Karriere hos Valeur

Job i telemarketing

Valeur A/S er en vækstfrodig virksomhed, hvor der er et højt kompetenceniveau og ligeledes en meget forskelligartet og bred arbejdsflade.

Som medarbejder hos Valeur A/S, er der derfor rig mulighed for at stifte bekendtskab med almen og fornuftig forretningsdrift og ikke mindst få kendskab til opsøgende salg, mødebooking og telemarketing indenfor alle brancher.

Medarbejderne hos Valeur A/S har alle stor erfaring inden for hver deres område. Desuden er uddannelsesniveauet meget højt, da flere konsulenter, salgskonsulenter og projektledere har længere videregående uddannelser.

Det betyder, at der altid er dygtige kollegaer at sparre med i forhold til de forskellige arbejdsopgaver. Desuden er videndeling og fortsat kompetenceudvikling vigtige elementer hos Valeur A/S.

 

Ledige stillinger

Valeur er i vækst og søger derfor løbende dygtige danske og internationale konsulenter til et telemarketing job.

Erfaren konsulent søges til stærkt og professionelt Pre-Sales KAM Team

 

Uopfordret ansøgninger

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Rikke Røjgaard på HR@valeurpublic.dk, så du på den måde indgår i vores jobbank og vil blive kontaktet når vi søger nye medarbejdere. Ansøgningen skal indsendes enten på dansk eller engelsk.

 

Mød en Business Development Manager

Alle konsulenter hos Valeur er fastlønnede, modne og ikke mindst erfarne inden for hver deres område. Vi har her portrætteret to af vores Business Development Managers, hvor du kan læse mere om deres speciale og drivkraft til arbejdet som Business Development Manager hos Valeur. Send gerne en e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vores Business Development Managers kan hjælpe med telemarketing for netop din virksomhed.

Valeurs konsulent Erik. Karriere hos Valeur.

Erik Kaae, Business Development Manager

Erik har mange opgaver for virksomheder, der sælger ydelser eller produkter af høj teknisk karakter, da han har en karriere inden for industrien med forskellige uddannelser i rygsækken – heriblandt maskinarbejder, teknisk tegner og teknisk designer med Auto Cad.

Før Erik kom til Valeur, har han bl.a. arbejdet som maskinarbejder og rejsemontør inden for køle-industrien samt med konstruktion af containerkraner, hvorefter han har gjort sig som sælger og siden hen salgschef i plastindustrien. Efterfølgende stod Erik i en årrække for produktionen af recirkuleringsanlæg til fiskeopdræt. Kombinationen af salg og teknisk indsigt giver Erik en god ballast i sit daglige arbejde med mødebooking hos Valeur, hvor han har gode konstruktive dialoger med kunderne.

Erik har en del faste kunder, som han har fået opbygget et godt forhold til gennem årene. Han fortæller, at det er især arbejdet med sine faste kunder, som driver ham: “Jeg kan godt lide, at jeg er med til at skabe en større forretning for mine kunder ved at åbne døren til et potentielt emne gennem mødebooking. Men jeg elsker især de opgaver, hvor jeg bliver udfordret på min viden og får indsigt i nye erhvervsområder”.

Foruden arbejdet som Business Development Manager, er Erik også en del af bestyrelsen i Valeurs personaleforening Ruelav’et i Aarhus.

 

Valeurs konsulent Hanne. Karriere hos Valeur.

Hanne Nilia Sørensen, Teamleder & Business Development Manager

Hanne Nilia har solid ledelseserfaring samt et bredt branchekendskab. Udover solid erhvervserfaring, har hun Universitets Diplom i Offentlig Ledelse og løbende suppleret med forskellige efteruddannelsesforløb heriblandt merkonomkurser.

Hun har en baggrund som leder i kommuner og hospitalsenheder med mange års erfaring i Public Management, projektledelse, ledelse af innovation og vækst, strategi- og organisationsudvikling samt udvikling af strukturer og kulturer, herunder performance. Hanne Nilia har tilmed indgående erfaring med salgsmøder, B2B salg af ydelser i det private erhvervsliv og B2C.