Medlemskab i Dansk-Tysk Handelskammer

Valeur styrker relationerne med et medlemskab i Dansk-Tysk Handelskammer

Med etablering af et team af Tyskland-eksperter i Aarhus og optagelse i Dansk-Tysk Handelskammer er Valeur godt rustet til at booste de danske virksomheders salg syd for grænsen – og omvendt.

 

God forankring i Tyskland 

Efter Skandinavien har Tyskland altid været det største aktivitetsområde inden for Valeurs internationale telemarketing, og i den seneste tid har vi oplevet en forstærket vækst på området. Såvel nye som eksisterende kunder efterspørger i stigende grad vores ydelser inden for rådgivning og salg i forbindelse med det tyske marked. Da de fleste af disse virksomheder ligger i Jylland, har det været naturligt at knytte det tyske team til Aarhus. Vores kundeliste rummer imidlertid også en del tyske virksomheder, som har etableret datterselskaber i Danmark og søger hjælp til at komme ind på det danske marked.

“Vi har en god forankring på begge markeder og er vant til at arbejde begge veje”, fortæller Klaus Leffers. “Disse gensidige relationer arbejder vi målrettet på at styrke, og et vigtigt skridt på vejen er vores nylige optagelse i Dansk-Tysk Handelskammer.”

 

Øget interesse for tysk handel

Krisen klinger af, og flere mindre og mellemstore virksomheder har fået et mere afslappet forhold til international handel. Det øger lysten til at eksportere – ikke mindst til vores nabolande. I dag er det ikke kun teknik til produktionsvirksomheder, vi hjælper til at krydse grænsen, men et meget bredt spekter af varer og ydelser. Kravene til at læse og drage nytte af udviklingen kræver en stadig bredere viden og kontaktflade, og den er Valeur med til at opbygge via vores medlemskab af Dansk-Tysk Handelskammer. 

“Organisationen er stærkt funderet i det dansk-tyske handelsmiljø, og en uvurderlig kilde til informationer og kontakter på dette felt”, forklarer Klaus Leffers. “Via medlemskabet bliver det betydeligt nemmere for os at indhente up-to-date viden og indgå strategiske alliancer, som kan bidrage til at skærpe vores kompetencer og ydelser.”

 

Gode tyske referencer

Tyske virksomheder har for længst etableret sig i Danmark, og hos Valeur arbejder vi bl.a. for Kaeser Kompressorer, Bürkert Contromatic, E.on, Hørkram Foodservice, GRENKE og Spelsberg. Når det drejer sig om de danske kunder i Tyskland, er der tale om et segment i kraftig vækst, og her er vores kunder bl.a. GN ReSound, Hans Følsgaard og VARO Specialmaskiner.

Ifølge Klaus Leffers er der tale om grundstenen til en betydelig større bygning: “Vi har øget vores fokus på det tyske marked, og med nye tiltag – herunder medlemskabet af Dansk-Tysk Handelskammer – ønsker vi at indtage positionen som den foretrukne leverandør for danske virksomheder, der ønsker øget salgsaktivitet i Tyskland, og for tyske virksomheder, der omvendt ønsker øget aktivitet i Skandinavien.”

 

Læs mere

  • Læs omkring Valeurs aktiviteter i Tyskland.

  • Læs omkring VAROs satsning på det tyske marked.

 

Har din virksomhed i tankerne at øge jeres salgsaktiviteter i Tyskland? 

Kontakt vores Tysklandsteam for en uforpligtende snak.